25.04.2024
2020 Yılının Son Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

2020 Yılının Son Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı


  • 15 Aralık 2020 Salı 17:12
  • 1563

2020 yılının son yönetim kurulu toplantısı Merkez Müderrisler toplantı salonunda yapıldı.

Din hizmetlerinde Güneysu’da koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri takip etmek amacıyla yapılan toplantı Dernek Denetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Aslan'ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Genel Başkan Mustekim Kaba başkanlığında Rize Müderrisler Camii'nde bir araya gelen GÜNHAFDER Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri 2020-2021 Eğitim yılının değerlendirmesini yaparak genel planlama çalışmasını yaptı.

Dernek Başkanı Mustekim Kaba, Dernek misyonunu ve vizyonunu yansıtan konuşmaları üzerine, GÜNHAFDER’in günümüz gençlerine bakışının irdelendiği genel bir tanıtım yapıldı. İstişare Heyetinin GÜNHAFDER ailesinin önemli bir parçası olarak görüldüğü ifade edilirken, beklentilerin üstünde samimi bir karşılık alınması verimli ve işlevsel bir toplantıya ortam hazırladı.

Düşüncelerinde berrak ve emin bir gençlik için yürünecek yolun ve usullerin değerlendirildiği toplantıda; büyük gelecekler için, derin tecrübelerden istifade etmenin elzem olduğu vurgulandı.

Aksiyon üretmenin gerekliliğini vurgulayan GÜNHAFDER ailesi güzel adımlarından bir tanesi olan Yüksek İstişare Heyeti ile gerçekleştirdiği toplantıda, ideal gençlik ve nitelikli hafızlık için fedakarlıklar dizininde var olduklarını tarihe not olarak düştü.