28.03.2024
GÜNHAFDER 2.Olağan kongresini yaptı

GÜNHAFDER 2.Olağan kongresini yaptı


  • 08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:51
  • 1062

Hizmette 3 yılını tamamlayan Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

7 Ağustos 2016 Pazar günü, saat:14.00’da Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği’nde yapılan genel kurul İstiklal Marşı ile başladı. Kongre Dernek Sekreterimiz Bayram Ali Aslan’ın Kur’an tilavetinin ardından Başkanlık divanının oluşumu ile devam etti. Divan Başkanlığına Hüseyin Karaosman, Başkan Vekilliğine Mahmut Ziya Büyük, Yazmanlığa ise Adem Erkan’ın seçildiği genel kurula üyelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda gündem maddeleri gereği 2014,2015 ve 2016 yılı faaliyet raporları, mali durum raporları, denetleme kurulu raporları okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile ibra edildi. 3 yıllık bütçe okunarak oylanırken, 2017–2018–2019 tahmini bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. Yapılan genel kurul ile 2016 Ağustos- 2019 Ağustos yılları için yönetim kurulu, denetleme kurulu, müşavere heyeti, Genel merkez temsilcileri, üst kurul delegeleri seçildi.

Sonrasında Günhafder Başkanı Mustekim Kaba’nın 3 yıllık genel başkanlığı zamanında yaptığı faaliyetleri anlatan kısa bir video yayınlandı. Videonun ardından kürsüye çıkan Kaba şöyle konuştu. ” Pırlanta gibi bir imam hatip ve imanlı, kur’an ehli bir nesil yetişsin diye 3 yıldır çalışmaya devam ettiğimiz bu yolda bizlere teveccüh gösterip, tekrar göreve layık gördükleri için tüm meslektaşlarıma ve üyelerime teşekkür ediyorum. İstişare içinde hareket edip, ekip ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz dernek olarak birlik ve bütünlüğümüzü devam ettirdiğimiz takdirde, Allah'ın inayetiyle bizlerden beklenen hizmetleri verebiliriz. Sorumluluklarımızın farkındayız, hep daha başarılı faaliyetler için uğraşmaya devam edeceğiz" dedi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığını yürüten Hüseyin Karaosman’ın yaptığı kapanış konuşmasında; "Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapılan genel kurulumuz sonucu üç yıllığına yetkilendirdiğimiz yönetim kurulu başta olmak üzere bütün kurullarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapılacak olan hayırlı hizmetlerde siz değerli üyelerimiz başta olmak üzere tüm Güneysulu hemşerilerimizin gerekli desteği vereceğine inanıyorum. Genel kurulumuz hepimize ve ilimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Yapılan Genel Kurul sonucunda Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustekim Kaba, Başkan Yardımcılıklarına Adem Erkan, Faik Kalın ve Muhammet Yıldırım, Sekreterliğine Bayram Ali Aslan, Muhasipliğine Murat Bıyık, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mahmut Ziya Büyük, Hasan Demirci, Hüseyin Kandemir, Yavuz Selim Şeker ve Mustafa Peçe seçildi.

NO 2016-2019 YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
  AD-SOYAD GÖREVİ VAZİFESİ EĞİTİMİ
1 MUSTEKİM KABA BAŞKAN GENEL BAŞKAN LİSANS
2 ADEM ERKAN BAŞKAN YRD. GENEL BAŞKAN YRD. LİSANS
3 FAİK KALIN BAŞKAN YRD. EĞİTİM KOMİSYONU ÖN LİSANS
4 MUHAMMET YILDIRIM BAŞKAN YRD. İNSAN KAYNAKLARI KOM. ÖN LİSANS
5 BAYRAM ALİ ASLAN SEKRETER KUR'AN KURSLARI KOMİSYONU LİSE
6 MURAT BIYIK MUHASİP İDARİ VE MALİ İŞLER LİSANS
7 MAHMUT ZİYA BÜYÜK ÜYE MÜESSESELER KOMİSYONU LİSE
8 HASAN DEMİRCİ ÜYE TANITIM VE SOS. FAAL. KOM. LİSE
9 YAVUZ SELİM ŞEKER ÜYE BAŞKANLIK ÖZEL KALEM LİSE
10 HÜSEYİN KANDEMİR ÜYE GENEL BAŞKAN DANIŞMANI LİSE
11 MUSTAFA PEÇE ÜYE GENEL BAŞKAN DANIŞMANI LİSE
 
NO 2016-2019 DENETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
1 HÜSEYİN KARAOSMAN BAŞKAN DENETÇİ ÖN LİSANS
2 HALİT FINDIKÇI ÜYE TANITIM VE SOS. FAAL. KOM. ÖN LİSANS
3 HALİL İBRAHİM AZAKLI ÜYE İNSAN KAYNAKLARI KOM. ÖN LİSANS
 
NO 2016-2019 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ
1 FATİH BAŞ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
2 MUSTAFA ATASOY YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
3 MUSTAFA KUL YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
4 HIZIR YIĞCI YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
5 ÖMER KAZDAL YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
6 ŞABAN DELİBALTA YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
7 YUSUF YILMAZ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
8 HÜSEYİN AK YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
9 ALİ ERKAN YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
10 ARİF KOPUZ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
11 BAYRAM GÜNDOĞAR YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
 
NO 2016-2019 DENETİM KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ
1 VEYSEL ALEV YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
2 BURHAN YIĞCI YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
3 RAMAZAN KOÇALİ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE