19.04.2024
GÜNHAFDER 3’üncü Olağan Genel Kurulunu yaptı

GÜNHAFDER 3’üncü Olağan Genel Kurulunu yaptı


  • 25 Ağustos 2019 Pazar 19:56
  • 1622

Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) 3’üncü Olağan Genel Kurulu, Üyelerimizin katılımlarıyla Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula üyelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. İstiklal Marşıyla başlayan ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden kongreye tek liste halinde giren mevcut Başkan Mustekim Kaba, yaptığı açılış konuşmasında, “Mensubu ve Başkanı olmaktan onur duyduğum Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneğimize üyelerimizin teveccühü ile yeniden Başkan seçilmiş bulunmaktayım. Üçüncü dönemde de bizleri bu göreve layık gören dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Öncelikle kuruluşundan bugüne Derneğimize hizmet eden tüm üyelerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Yönetim Kurullarında görev yapan, görevi devreden ve bugünkü Genel Kurulumuzda yeni Yönetim Kurulunda görev alan tüm kardeşlerime hizmetlerinden, gayretlerinden, samimi bir şekilde istikamet üzere çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Amacımız kaldığımız yerden ilk günkü aşkla Öncü Nesiller yetiştirme gayretiyle yola devam etmektir.

Günhafder Başkanı Mustekim Kaba “Benim için tabeladan çok dava olan Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) benim davam ve yaşamımdır. GÜNHAFDER Rize’nin, Güneysu’nun yarınlarının inşasında gönül birlikteliği yapan ve kıyamda birleşen şuurlu bir neslin paydaş olduğu oluşumun adıdır.Güneysu Hafızlar Derneği, söylemleriyle insanlığı hak çizgide buluşturup, insanlığın geçmişine sahip çıkıp, geleceğini milli ve manevi çizgide vücuda getirme davasını şiar edinen dini ve milli bir birlikteliğin adıdır.

Teşkilat ruhuyla bir ve bütün olmak en büyük şiarımız olacaktır. Rabbim hak davada ayaklarımızı sabit kılsın. Nefsi ve fevri her türlü duygudan bizleri beri eylesin. 2013 Yılından bu yana yürüttüğüm ve inşallah yeni dönemde de Genel Merkezimizin takdiriyle yürüteceğim GÜNHAFDER Yönetim Kurulu Başkanlığı için bundan sonra da Güneysu Hafızlar Derneği olarak Mevlana Hazretlerinin bizlere en büyük telkini olan ne olursan ol öğüdünü şiar edinerek nitelikli hafız gençliği vücuda getirme gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan Genel Kurul sonucunda Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustekim Kaba, Başkan Yardımcılıklarına Adem Erkan ve Hüseyin Kandemir, Sekreterliğine Murat Bıyık, Muhasipliğine Hüseyin Karaosman, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Faik Kalın, Muzaffer Pala, Mehmet Mercan, Ali Erkan, Halil İbrahim Azaklı, Mehmet Ali Mercan seçildi.

NO 2019-2022 YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
  AD-SOYAD GÖREVİ VAZİFESİ EĞİTİMİ
1 MUSTEKİM KABA BAŞKAN GENEL BAŞKAN LİSANS
2 ADEM ERKAN BAŞKAN YRD. GENEL BAŞKAN VEKİLİ LİSANS
3 HÜSEYİN KANDEMİR BAŞKAN YRD. İNSAN KAYNAKLARI KOMİSYONU ÖN LİSANS
4 MUHAMMET YILDIRIM SEKRETER GENEL SEKRETER ÖN LİSANS
5 HÜSEYİN KARAOSMAN MUHASİP İDARİ VE MALİ İŞLER ÖN LİSANS
6 MEHMET MERCAN ÜYE KUR'AN KURSLARI KOMİSYONU LİSANS
7 MUZAFFER PALA ÜYE AKADEMİ VE EĞİTİM KOMİSYONU ÖN LİSANS
8 FAİK KALIN ÜYE MÜESSESELER KOMİSYONU ÖN LİSANS
9 ALİ ERKAN ÜYE TANITIM VE SOS. FAAL. KOM. ÖN LİSANS
10 HALİL İBRAHİM AZAKLI ÜYE KÜLTÜR VE SANAT KOMİSYONU ÖN LİSANS
11 MEHMET ALİ MERCAN ÜYE GENÇLİK KOMİSYONU LİSANS
         
NO 2019-2022 DENETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
1 BAYRAM ALİ ASLAN BAŞKAN BAŞKAN LİSE
2 YAVUZ SELİM ŞEKER ÜYE İNSAN KAYNAKLARI KOM. LİSE
3 HASAN DEMİRCİ ÜYE MÜESSESELER KOMİSYONU LİSE
 
NO 2019-2022 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ
1 MUSTAFA PEÇE YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
2 MURAT BIYIK YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
3 MAHMUT ZİYA BÜYÜK YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
4 RAMAZAN KOÇALİ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
5 FATİH BAŞ YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
6 ÖMER KAZDAL YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
7 BURHAN YIĞCI YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
8 TALİP KARAOSMANOĞLU YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
9 AYDIN ERKAN YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
10 MUSTAFA KUL YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
11 HALİT FINDIKÇI YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
 
NO 2019-2022 DENETİM KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ
1 MAHMUT KABA YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
2 ŞABAN DELİBALTA YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE  
3 SERDAR ERKAN YEDEK ÜYE YEDEK ÜYE