29.03.2024
GÜNHAFDER, Handüzü Yaylası'nda buluştu

GÜNHAFDER, Handüzü Yaylası'nda buluştu


  • 15 Ağustos 2016 Pazartesi 10:07
  • 890

Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) tarafından düzenlenen Geleneksel Handüzü Yaylası Buluşma Günlerinin 4.’sü gerçekleştirildi.

Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneğinin düzenlediği Geleneksel Handüzü Buluşma Günlerinin 4.’sü 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü Handüzü Yaylasında gerçekleşti.

Yoğun bir katılımın olduğu programa Günhafder Başkanı Mustekim Kaba ile Güneysudaki daire amirleri ve Güneysuda hıfzını ikmal eden hafızlarımız ile din görevlisi arkadaşlarımız katıldı.

Program, hafızlarımızın okuduğu hatm-i şerif tilavetinin ve okunan aşr-ı şerifin ardından yapılan dua ile başladı. GÜNHAFDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustekim Kaba yaptığı konuşmasında “Amacımız mezun ve mensuplarımızı her yıl bir araya getirerek, hayat tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak, ilçemizdeki kur'an kurslarını yakından takip etmek, ihtiyaçlarını birlikten güç doğar düşüncesiyle gidermek, ilçemizde hıfzını ikmal eden öğrenci kardeşlerimize moral motivasyon sağlamaktır." Dedi

Programda ayrıca Vefakar hocalarımız Mehmet Peçe ile Ali Kandemir, Günhafder Başkan Yardımcısı Adem Erkan ve Faik Kalın, Dernek Sekreterimiz Bayram Ali Aslan ile katılan çok sayaıda arkadaşlarımızda birer selamlama konuşması yaptı.

Program daha sonra,yemek ve çay ikramıyla devam etti.

Programın son bölümünde ise toplu olarak fotoğraf çekimi yapıldı.