25.04.2024
GÜNHAFDER'den Güneysu İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik'e Ziyaret

GÜNHAFDER'den Güneysu İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik'e Ziyaret


  • 21 Eylül 2019 Cumartesi 19:45
  • 1152

Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustekim Kaba, Denetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftümüz Abdulkerim Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Günhafderin başlattığı  Arapça Eğitim projesi ve derneğin diğer faaliyetleri hakkında bilgiler veren GÜNHAFDER Başkanı Mustekim Kaba: "Dernek olarak sayısı her geçen gün artmakta olan üyelerimize ve ilçemize eğitim adına bilhassa kur'an kurslarında yetişen hafızlara daha iyi hizmet verebilmek ve ilçemizdeki din eğitimi sıkıntılarını minimum seviyeye indirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün burada ilçemizin din eğitimi sorunlarını konuşmak ve nitelikli hafızlar yetiştirmek kaydıyla ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

İlçe Müftümüz Abdulkerim Çelik ise, "Kur’an ve Sünnet eksenli bir nesil yetiştirmek istiyorsak bu davaya sahip çıkmalıyız", sözleriyle dernek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Müftü Çelik, Günhafder Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.