05.05.2024
GÜNHAFDER'den Güneysu Kaymakamı Baydaş'a Ziyaret

GÜNHAFDER'den Güneysu Kaymakamı Baydaş'a Ziyaret


  • 04 Ocak 2017 Çarşamba 09:43
  • 735

GÜNHAFDER (Güneysu Kuran Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustekim Kaba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Günhafderin başlattığı  Arapça Eğitim projesi ve derneğin diğer faaliyetleri hakkında bilgiler veren GÜNHAFDER Başkanı Mustekim Kaba " Dernek olarak sayısı her geçen gün artmakta olan üyelerimize ve ilçemize eğitim adına daha iyi hizmet verebilmek ve ilçemizdeki din eğitimi sıkıntılarını minimum seviyeye indirmek amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bugün burada ilçemizin din eğitimi sorunlarını konuşmak ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ziyarette bulunduk." dedi.

Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş "Dernek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Kaymakam Baydaş, Günhafder Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.