05.05.2024
GÜNHAFDER'den Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan'a ziyaret

GÜNHAFDER'den Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan'a ziyaret


  • 04 Mayıs 2015 Pazartesi 10:47
  • 741

GÜNHAFDER (Güneysu Kuran Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği)Yönetim Kurulu Başkanı Mustekim Kaba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftümüz Yusuf Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Amacımız, Dini Hassasiyetleri Yüksek, Hayırlı Bir Nesil Yetiştirmek

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren GÜNHAFDER Başkanı Mustekim Kaba "Amaçlarının, dini hassasiyetleri yüksek, hayırlı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek Kur’an-ı Kerimi öğrenen, öğreten, muhtevasına vakıf olmaya çalışan ve bu uğurda hizmet verenlere her türlü katkıda bulunmak, bu amaçla faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşların sorunlarına çözümler üretmek ve stratejiler geliştirmek için ve Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı, üstün vasıflı örnek nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamaktır." dedi.

İl Müftümüz Yusuf Doğan, "Kur’an ve Sünnet eksenli bir nesil yetiştirmek istiyorsak bu davaya sahip çıkmalıyız", sözleriyle dernek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.
 
Müftü Doğan, Günhafder Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.
 
Daha sonra Günhafder Yönetimi tarafından Müftü Doğan`a hediye takdim edilerek ziyaret son buldu.