05.05.2024
Güneysu Kur'an Hafzları Eğitim ve Kültür Derneği 2.Geleneksel Handüzü Yayla Şenliğine Davet

Güneysu Kur'an Hafzları Eğitim ve Kültür Derneği 2.Geleneksel Handüzü Yayla Şenliğine Davet


  • 01 Eylül 2014 Pazartesi 02:01
  • 504

Geleneksel hale gelen Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ilçemizdeki kur'an kursları Mezun ve Mensupları bu yıl 2. kez buluşacak.

 Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kısa Adı GÜNHAFDER olan Güneysu Kur'an Hafzıları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustekim KABA şunları kaydetti. "Güneysu Kur'an Hafzıları Eğitim ve Kültür Derneği ilçemizdeki Kur'an Kursları öğrencileri Mezun ve Mensupları ile bu yıl 2. kez bir araya gelmenin heyecanını taşıyoruz. GÜNHAFDER ailesi olarak 2. buluşma gününe yoğun bir çalışma temposu ile yönetim kurulu olarak el ele hazırlanıyoruz. Her geçen yıl katılımda ciddi artışlar bekliyoruz.

Buluşma gününün 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 10.00'da Handüzü Yaylasında yapılacağını belirten Kaba, amaçlarının Güneysu İlçesindeki Kur'an kurslarındaki mezun öğrencileri bir araya getirmek ve mezunlar arasındaki kaynaşmayı sağlayarak aradaki bağları daha da güçlendirmek olduğunu ifade etti. Buluşma gününe mezun öğrencilerin yanı sıra kur'an kurslarında görev yapmış öğretmenlerin ve ilçemizdeki din görevlisi hocaefendilerin'de katılımını beklediklerini kaydeden Kaba, ''Mezunlarımıza çok güzel bir program hazırladık. Programda, mezunlarımızın konuşmaları ve çeşitli etkinlikler olacaktır'' dedi.

Güneysu,gerçekten başarılı öğrenciler yetiştirmiş ve şu anda ülkenin çok önemi kademelerinde görev alan önemli şahsiyetleri bağrında büyütmüştür. Şimdi ise bütün mezun ve mensuplarımızın adeta bir anne kucağı gibi büyüdükleri,yetiştikleri ocaklarda hiç olmazsa yılda bir gününü ayırmaları gerektiğinin temenni edildiği GÜNHAFDER yönetim kurulu bu büyük buluşma için büyük bir özveri ve heyecan ile çalışmaktadır.


Program       : 14 Eylül 2014 Pazar
Yer               : Güneysu Handüzü Yaylası
Saat              : 10:00