05.05.2024
Müftü Murat Mutlu Güneysu'ya Veda Etti

Müftü Murat Mutlu Güneysu'ya Veda Etti


  • 19 Şubat 2015 Perşembe 19:50
  • 832

Güneysu İlçe Müftüsü ve Dernek Üyemiz Murat Mutlu’nun tayininin Giresun Yağlıdere İlçe Müftüsü olarak çıkması nedeniyle İlçe Kaymakamlığı ve Belediye tarafından onuruna veda programı düzenlendi.

Programa, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Halil Turan, İl Müftümüz Yusuf Doğan, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, İl Müftü Yardımcımız İsmail Temel, İlçe Müftülerimiz, İlçedeki daire amirleri, Vaizlerimiz, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

İlçe Müftüleri adına Çayeli Müftüsü Abdullah Yılmaz, İlçe adına Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Halil Turan, camiamız adına İl Müftümüz Yusuf Doğan, görüş ve temennilerini bildirerek Müftü Mutlu’ya başarı dileklerinde bulundular.

Müftü Murat Mutlu ise gerçekleştirdiği kısa veda konuşmasında, 06 Ocak 2012 tarihinden bu yana Güneysu’da görev yaptığını ve bu zaman zarfında Güneysu’nun kendisinde unutulmayacak hatıralar bıraktığını ifade ederek davetlilerle helalleşerek vedalaştı.

İkram edilen yemeğin ardından plaket takdimiyle program son buldu.